Sunrise Beach



Hotell

Vaata kaardil

Protarase liivarannal asuval hotellil Sunrise Beach on laguuni stiilis bassein koos mullivanniga ja basseinibaar. Majutusasutusel on rõdu, kust avaneb vaade basseinile ja Vahemerele.

Moodsates ja valgusküllastes tubades on tasuta WiFi-ühendus, konditsioneer ja satelliittelevisioon. Lisaks on neis seif, minibaar ning kohvi ja tee valmistamise võimalus. Olemas on tasuta tualetitarbed ja föön.

Hommikusööki Rootsi lauas valmistatakse restoranis Levanda. Reef Bar & Grill ja Panorama restoran pakuvad rahvusvahelisi ja Vahemere roogasid ning erinevaid veine. Kohapealse viie baari hulka kuuluvad sohvabaar ja rand.

Sunrise Beachi vaba aja veetmise võimaluste hulka kuuluvad saun ja soojendusega sisebassein. Kohapeal on spordikeskus, 2 valgustatud tenniseväljakut ja seinatenniseväljak. Noorematele külalistele on saadaval lastebassein ja tegevusprogramm.

Hotell Sunrise Beach asub Paralimni linnast 10 km kaugusel. Larnaca rahvusvaheline lennujaam jääb 70 km kaugusele. Erinevad poed ja kohvikud on kõik jalutuskäigu kaugusel.

Sihtkoht