Rixos Marina Abu Dhabi

Abu Dhabi

Hommikusöök

Superior/Deluxe tuba

Rixos hotellikett

8 ööd
1632 €

Rixos hotellikett

Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Reisipaketi hinnas sisaldub:

  • edasi-tagasi lennupilet sihtkohta;
  • majutus valitud hotellis, kogu reisi perioodil;
  • valitud toitlustuspakett hotellis;
  • lennujaama transfeerid sihtkohas;
  • reisiesindaja teenused sihtkohas.
  • Reisi algus: Riia

Hotell

Vaata kaardil

Rixos Marina Abu Dhabi asub Abu Dhabis, 2,8 km kaugusel rannaklubist Nation Riviera. Kohapeal on välibassein, tasuta eraparkla, aed ja terrass. Selles viietärnihotellis on pangaautomaat ja ärikeskus. Majutusasutuses on ööpäev läbi avatud vastuvõtt, lennujaamatransport, toateenindus ja tasuta WiFi-ühendus.

Hotelli tubades on konditsioneer, riidekapp, veekeetja, minibaar, seif, lameekraaniga televiisor ja privaatne bideega vannituba. Mõnes toas on köök, kus on külmkapp, nõudepesumasin ja mikrolaineahi.

Majutusasutuses pakutakse kontinentaalset või Inglise/Iiri hommikusööki Rootsi lauas. Majutusasutuses on restoran, kus pakutakse rahvusvahelisi toite. Soovi korral on saadaval taimetoidud, piimavabad ja halal-toidud.

Majutusasutusel Rixos Marina Abu Dhabi on laste mänguväljak.

Corniche rand on 2,9 km kaugusel ning Qasr al-Hosn on 7,4 km kaugusel. Lähim lennujaam on Al Bateen Executive lennujaam, mis jääb 18 km kaugusele.

Sihtkoht

Abu Dhabi on nii samanimelise emiraadi kui kogu riigi pealinn ja halduskeskus. Siin asub ka Araabia Ühendemiraatide presidendi residents. Abu Dhabi on Emiraatides populaarsuselt teine turismisihtkoht Dubai järel.

Saarel paikneva Emiraadi territoorium moodustab enam kui 70% AÜE üldpindalast ning muuhulgas 95% riigi naftavarudest kuulub Abu Dhabile. Emiraadi koosseisu kuulub veel 200 saarekest ja linn-oaas Al Ain. Dubaist jääb Abu Dhabi umbes 130 km kaugusele ning nendevahelisele auto- või bussisõidule kulub sõltuvalt liiklusest pooleteise tunni ringis.

Linnale asutamise ajaks peetakse 1760. aastat, mil legendi järgi juhtis end küttide jälitamise eest päästa püüdnud gasell jahimehed imeilusa mageveeallika juurde. Tänutäheks kingiti gasellile elu, allika naabrusesse aga rajati asundus ja see nimetati Abu Dhabiks, mis araabia keelest tõlgituna tähendab „gaselli isa“.

Abu Dhabis paikneb Ühendemiraatide suurim pühakoda, Sheikh Zayed Grand mošee, mis on kindlasti linna üks uhkemaid ehitisi ja turistide jaoks sisuliselt kohustuslik vaatamisväärsus. Endise valitseja nime saanud usutemplit ehitati koguni 11 aastat ja valmis sai hoone alles üsna hiljuti - 2007. aastal. Tegemist on suuruselt maailma 8. mošeega, mille rajamisel ei ole aega ja raha kokku hoitud. Ikooniline valge marmorist ehitis on ka päriselus sama muljetavaldav kui postkaartidel. Eriti lummav on ehitis õhtuti päikeseloojangu ajal. Mošeesse sisse pääseb tasuta ja palvehallis saate vaadata muuhulgas maailma suurimat vaipa, pindalaga enam kui 5600 m2. Neli korda päevas korraldatakse giidiga ekskursioone, kuid peate arvestama, et palveaegadel mittemoslemeid mošeesse ei lasta. Muul ajal on ka pildistamine igal pool lubatud, mis ei ole islamimaades sugugi tavapärane. Naisterahvastel tuleb muidugi enne sisenemist hoolitseda, et pea, juuksed, käed ja jalad korralikult kaetud oleks. Vajadusel antakse kohapeal selleks luksuslikust mustast kangast kehakate.

Abu Dhabis ei tule puudu ka põnevast uuemast arhitektuurist ja kõrghoonetest. Üks, mida Emiraatides hästi osatakse, on uhkete hoonete ehitamine ja neid on siin tõesti palju. Näiteks väärivad uudistamist Etihadi pilvelõhkujad, Hazza Bin Zayed staadium ning palju muud. Arvukad klaasist pilvelõhkujad meenutavad veidi Manhattanit. Kuna tegemist on riigi pealinnaga, siis asuvad siin enamike ministeeriumite ja riiklike ettevõtete peakontorid. Eriti pilkupüüdev on riiklike näituste esindus, mida peetakse maailma viltuseimaks hooneks. Märkamist väärib ka siinne kõige luksuslikum hotell Emirates Palace, mille vestibüülist võib leida tõenäoliselt maailma ainsa kullaautomaadi. Sisestad automaati krediitkaardi ning välja võtad kullakangid... 

Uuemadest kohtadest ilmselt huvipakkuvamaid on Louvre Abu Dhabi, mis avati 2017. aasta lõpus.  Nii nagu Louvre Prantsusmaal, jätab ka siinne muuseum kustumatu mulje ning väärib igal juhul külastamist. Saadiyati kultuuripiirkond, mis on nelja muuseumi (mille seas lisaks Louvre’le ka näiteks Abu Dhabi Guggenheim), kodupaik ning etenduskunsti keskus, on Araabia Ühendemiraatide kultuuriline süda. Külastuskeskuses Manarat Saadiyat  toimub alati midagi - siin korraldatakse kunstinäitusi, installatsioone, kultuuriprogramme ja loenguid.

Mõistagi leidub Abu Dhabis lõputult uhkeid kaubanduskeskuseid, kus on võimalik soetada ka kalleimate ja eksklusiivseimate brändide tooteid.

Vormelifännidele on Abu Dhabi kindlasti tuttav Yasi saarel asuva Yas Marina ringraja kaudu, kus toimub Vormel 1 GP etapp. Muul ajal toimuvad rajal väiksemad võidusõidud, ent saadaval on ka atraktsioonid turistidele. Võistlusrada saab läbida nii jalgrattal kui võidusõiduautoga kihutades. Raja naabruses paikneb maailma suurim siseruumides asuv lõbustuspark, mis kannab nime „Ferrari World”.

Loe rohkem reisiblogist

 AGENDIREIS: Araabia ÜE

AGENDIREIS: Araabia ÜE

 REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

 Rand

19 absurdset reisikaebust

 15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

Tingimused

  • Kodulehel olevad hinnad on orienteeruvad ning võivad muutuda vastavalt vabade kohtade täituvusele. Reisipaketi hetke hinda saab kontrollida telefonil 5331 4421.
  • Hinnad on inimese kohta majutusega kaheses toas eeldusel, et koos reisib vähemalt 2 täiskasvanut. Alates hindadega kohtade arv on piiratud.
  • Reisikorraldajate reisipakettide hinnad on pidevas muutumises vastavalt nõudlusele ja kohtade saadavusele.
  • Mida kiiremini esitate oma ostusoovi, seda tõenäolisem on reisiteenuse kättesaadavus pakkumises toodud hinna ja tingimustega.
  • Broneeringu eest tasumisel, muutmisel ja tühistamisel kehtivad reisikorraldaja reisitingimused, mille edastab Sulle Tuusiku reisikonsultant koos pakkumisega.
  • Palun tutvuge ka Tuusik.ee müügitingimustega: https://tuusik.ee/reisitingimused.
  • Tegemist on reisikorraldajate Novatours, TEZ Tour, Coral Travel Estonia, JoinUP Baltic, Anex Tour ja ITAKA pakkumistega. Tuusik.ee on nende reisikorraldajate ametlik edasimüüja.
  • Tuusik.ee garanteerib samad hinnad reisikorraldajaga.
  • Reisikorraldaja nr 4
tuusik

Saada reisipäring

Rixos Marina Abu Dhabi

Reisi algus: Riia

Täiskasvanuid


Lapsi
Kontaktinfo
Tühista

Rixos Marina Abu Dhabi

8 ööd
1632 €

Abu Dhabi

Hommikusöök

Rixos hotellikett

                             Rixos Marina Abu Dhabi

Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Hind väljudes 12. november 2024

1632 €

/ inimene

Reisi algus

12. november 2024

Rixos Marina Abu Dhabi

8 ööd
1632 €
/ inimene

Abu Dhabi

Hommikusöök

Rixos hotellikett

Vali reisijate arv

Täiskasvanuid

Lapsi

Kontaktinfo

Jaga pakkumist

Pakkumine Jagatud