Stella di Mare Dubai Marina Hotel

Dubai-Dubai Marina

Hommikusöök

Superior/Deluxe tuba

8 ööd
1146 €
Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Reisipaketi hinnas sisaldub:

  • edasi-tagasi lennupilet sihtkohta;
  • majutus valitud hotellis, kogu reisi perioodil;
  • valitud toitlustuspakett hotellis;
  • lennujaama transfeerid sihtkohas;
  • reisiesindaja teenused sihtkohas.
  • Reisi algus: Riia

Hotell

Vaata kaardil

 Stella Di Mare Dubai Marina Hoteli suutlikkus ja pingutused ületada teenindusootused tagavad, et igast Dubai külastajast saab kirglik lojalist. Viietärnihotell Stella Di Mare Dubai Marina on rikkalikult kaunistatud Art déco interjööri stiilis ja asub suurepäraselt Dubai jahisadama südames, mis on ideaalne koht Dubais viibimiseks. 

Sihtkoht

AÜE

Araabia poolsaare idaosas Pärsia ja Omaani lahe rannikul asub maailma üks rikkamaid riike ja õige kiiremini populaarsust võitvaid turismisihtpunkte - Araabia Ühendemiraadid

Vaid mõnikummend aastat tagasi valitsesid kohalikud šeigid oma beduiinirahvast oaasidest, praegu sõidavad nende järglased luksusautodes ja mõjutavad maailmamajandust. Rikkuse aluseks on must kuld nafta, tänu millele on ettevõtlik kõrberahvas lühikese ajaga ehitanud üles moodsa riigi. Araabia Ühendemiraadid on liitriik, kuhu kuulub seitse emiraati: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm al Quawain, Ras al Khaimah ja Fujayrah. Kõik nad on kõrberiigid, kus asustus on koondunud peamiselt linnadesse, kuid siiski on igal neist ka päris oma nägu. Abu Dhabi loendamatud klaasist kõrghooned meenutavad veidi Manhattanit, Dubai oma värvikireva kaubanduse ja öötuledes linnaga ahvatleb seiklema, Sharjah meelitab põnevate araabia turgudega… Kõikides emiraatides on ka midagi ühist: kõrbeliiv ja soe meri. Pärsia lahe säravalt valgetel liivarandadel saate nautida rahulikku puhkust kaunis ümbruses.

Emiraadid on suurepärane kombinatsioon kaasaegsest läänelikust linnakultuurist ja araabia eksootikast, majanduslikust tipptasemest ja traditsioonilistest eluviisidest. Tegemist on põhjamaalase jaoks avastamata ja uudse kultuuripiirkonnaga, mis samas on turvaline ja väga kõrge elatustasemega. Raha maagilisel jõul on elutusse kõrbe rajatud luksuslik ja nauditav futuristlik oaas - lopsakad troopilised aiad, golfivaljakud, villad ja luksushotellid on kui reaalsuseks muudetud muinaslugu. Suurlinlikult taevasse kõrguvad pilvelõhkujad, tänavatel vuravad eritellimusel valmistaud luksusautod, kalleimate brändide butiigid, uhkeimad luksushotellid, avarad rohelised golfiväljakud ja kuldne kõrb - siin mahub kõik see ühele pildile, mis võtab silme eest kirjuks.

AÜE on ideaalne paik talvepuhkuseks. Koht sobib hästi ka perepuhkuseks, sest Dubais on suured lõbustus- ja veepargid. Siit leiab väga head ostuvõimalused nii suurte moodsate kaubanduskeskuste kui ka traditsiooniliste araabia turgude souk’ide näol. Kaubavalik firmatoodetest kuni kohalike suveniiride, maitseainete ja kuldeheteni on silmatorkavalt lai. Üllatavalt palju leidub lahedat meelelahutust, moodsaid elava muusikaga baare ja häid restorane. Esindatud on kõik olulisemad maailma rahvaste köögid, erilisi maitsenaudinguid pakuvad aasia köökidele spetsialiseerunud tipprestoranid. Lisaks ootab teid elav ja mitmekülgne ööelu. Turist on siin oodatud, esmaklassiliselt teenindatud ja hoitud ning muidu vaoshoitud põhjaeurooplasel on siinset küllust ja suurejoonelisust nähes raske ükskõikseks jääda. Araabia Ühendemiraadid on muinasjutumaa, kus on midagi põnevat igale maitsele.
 

Loe rohkem reisiblogist

 AGENDIREIS: Araabia ÜE

AGENDIREIS: Araabia ÜE

 REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

 Rand

19 absurdset reisikaebust

 15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

Tingimused

  • Kodulehel olevad hinnad on orienteeruvad ning võivad muutuda vastavalt vabade kohtade täituvusele. Reisipaketi hetke hinda saab kontrollida telefonil 5331 4421.
  • Hinnad on inimese kohta majutusega kaheses toas eeldusel, et koos reisib vähemalt 2 täiskasvanut. Alates hindadega kohtade arv on piiratud.
  • Reisikorraldajate reisipakettide hinnad on pidevas muutumises vastavalt nõudlusele ja kohtade saadavusele.
  • Mida kiiremini esitate oma ostusoovi, seda tõenäolisem on reisiteenuse kättesaadavus pakkumises toodud hinna ja tingimustega.
  • Broneeringu eest tasumisel, muutmisel ja tühistamisel kehtivad reisikorraldaja reisitingimused, mille edastab Sulle Tuusiku reisikonsultant koos pakkumisega.
  • Palun tutvuge ka Tuusik.ee müügitingimustega: https://tuusik.ee/reisitingimused.
  • Tegemist on reisikorraldajate Novatours, TEZ Tour, Coral Travel Estonia, JoinUP Baltic, Anex Tour ja ITAKA pakkumistega. Tuusik.ee on nende reisikorraldajate ametlik edasimüüja.
  • Tuusik.ee garanteerib samad hinnad reisikorraldajaga.
  • Reisikorraldaja nr 4
tuusik

Saada reisipäring

Stella di Mare Dubai Marina Hotel

Reisi algus: Riia

Täiskasvanuid


Lapsi
Kontaktinfo
Tühista

Stella di Mare Dubai Marina Hotel

8 ööd
1146 €

Dubai-Dubai Marina

Hommikusöök

                             Stella di Mare Dubai Marina Hotel

Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Hind väljudes 3. detsember 2024

1146 €

/ inimene

Reisi algus

3. detsember 2024

Stella di Mare Dubai Marina Hotel

8 ööd
1146 €
/ inimene

Dubai-Dubai Marina

Hommikusöök

Vali reisijate arv

Täiskasvanuid

Lapsi

Kontaktinfo

Jaga pakkumist

Pakkumine Jagatud