Amalfi rannik

Ringreis

7 ööd
1039 €
Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Reisipaketi hinnas sisaldub:

  • edasi-tagasi lennupilet sihtkohta;
  • majutus valitud hotellis, kogu reisi perioodil;
  • valitud toitlustuspakett hotellis;
  • lennujaama transfeerid sihtkohas;
  • reisiesindaja teenused sihtkohas.
  • Reisi algus: Tallinn

Hotell

Vaata kaardil

Reisid toimuvad vahemikus 31.03.-10.11.2025, väljumine iga esmaspäev Tallinnast. Küsi pakkumist endale sobiva esmaspäeva väljumisega!

Avastage Lõuna-Itaalia parimad pärlid – Napoli, Sorrento, Amalfi jt linnad 8 imelise päeva jooksul! Tutvuge arhitektuuri ja ajaloopärandiga, proovige kohalikke roogasid ja nautige suurepäraseid vaateid Vesuuvile ja Amalfi rannikule. Amalfi rannik on nii võrratu, et emotsioonid sellest reisist jäävad pikaks ajaks meelde.

1. päev: Saabumine Rooma 

Tere tulemast imelisse Itaaliasse, kus Teid ootavad ees ainulaadne maastik ja imeline kultuur! Lennujaama saabumisel tervitab Teid meie giid, kellega suundute hotelli, kus veedate oma järgmised 7 ööd. Ööbimine Napoli lähedal asuvas hotellis.

2. päev: Napoli – Campania piirkonna süda ja keskus (sisaldub reisipaketis)
Pärast kosutavat hommikusööki, ootab Teid ees terve päeva kestev väljasõit ühte Itaalia kauneimasse linna, mis asub Campania maakonnas - Napoli! Napoli asutati 6. sajandil eKr ning linn on läbi sajandite olnud oluliseks kohtumispaigaks kõigile inimestele. Tänu sellele sai sellest linnast juba antiikajal oluline kultuurikeskus. Napoli on ainulaadne ja maagiline linn, mis on täis kunsti ja kultuuri, looduslikke vaatamisväärsusi, maitsvat toitu. Lisaks ootab Teid seal ees võrratu kooslus maastikust ja vaadetest, kus kohtuvad sinine särav vesi ja taamal on näha üüratult suurt Vesuuvi vulkaani. Lisaks suurepärastele vaadetele, asuvad Napoli vahetus läheduses mõned kõige imelisemad Itaalia saared Capri, Ischia ja Procida. Oma imeliste ja ainulaadsete monumentide tõttu kuulub Napoli ajalooline kesklinn ka UNESCO maailmapärandi nimistusse. Siinkohal ei tohi unustada, et Napoli on läbi aegad Itaalia kultuuris mänginud suurt rolli nii kirjanduse, teatri, muusika ja kulinaaria hällina. Muuseas, siit on pärit üks maailma populaarseim söök - pitsa!  Pärast väljasõitu suundute tagasi hotelli. 

 3. päev: Vaba päev või valikuline ekskursioon Sorrento linna (ekskursioonipakett/valikuline)

Pärast hommikusööki suundute Sorrento linna. Tegemist on romantilise, kauni ja maalilise Itaalia linnaga, mis pakkus inspiratsiooni paljudele 18.-19. sajandi kirjanikele ja poeetidele, kaasa arvatud paljudele suurtele nimedele ka lähiajaloost nagu näiteks Sophia Loren, Luciano Pavarotti ja Lucho Dala. Linna peetakse sealse ranniku pärliks tänu sealseid maju kaunistavatele rohelistele aedadele, tsitruseliste istandustele ning tänavatele, mis on täis ajaloolisi hooneid, sealhulgas peitub seal ka maja, kus sündis poeet Torquato Tasso. Sorrentos asuvad ka tuntud Marina Piccola ja Marina Grande rannad ning maalilised sadamad. Koha ilu on kokku võetud ka ühes kõige tuntumas laulus “Torna a Surriento”. Sorrento on tuntud ka sidrunite linnana, seega miks mitte proovida siin kohalikku limoncellot ehk traditsioonilist sidrunilikööri, mis on üks populaarsemaid jooke siin piirkonnas. Soovi korral saate ette võtta jalutuskäigu nendel imeilusatel kitsastel tänavatel, mida ääristavad värvilised hooned, mis annavad aimu ammusest ajaloost. Seejärel suundute tagasi hotelli.

4. päev: Casertavecchia linna ekskursioon (sisaldub reisipaketis) ja Caserta kuninglik palee (lisatasu eest, tasumine kohapeal)
Pärast hommikusööki ootab Teid ees väljasõit Casertavecchia linna. Turistide jaoks on seal asuv Caserta palee Itaalia Versailles. Selle palee nimi tuleb ladinakeelsest nimest Casa Hirta, mis viitab künkale ehitatud vana linnaosa asukohale. Saratseenide sissetungi ja linnade laastamise ajal leidsid vaimulikud ja ümbritsevate alade elanikud, enamasti need, kes tulid Calatiast, Casertavecchiast turvalise peavarju. Just siin paelub linna külastajaid maalähedane lihtsus ja vaikus. Soovi korral saate külastada Caserta kuninglikku paleed ja selle aedu (lisatasu eest, tasumine kohapeal). Caserta palee ületas omal ajal valmides kuninga ootuseid oma suurepärase arhitektuuri ja majesteetlikkusega. Siin avaneb Teil võimalus tutvuda erinevate palees asuvate ruumide ja saalidega, mis on osa kõigist palees asuvatest 1200st ruumist. Samuti saate jalutada läbi paleed ümbritsevate aedade, mida kaunistavad purskkaevud, kosed ja alleed. Casertas saate võimalusel nautida lõunasöögiks vaba aega ning seejärel suundute tagasi hotelli. 

 5. päev: Vaba aeg või valikuline ekskursioon Amalfi ja Positano linna (ekskursioonipakett/valikuline) 

 Hommikusöögi järel suundute väljasõidule, mis hõlmab kruiisi merel – sõidate avastama Amalfi ja Positano piirkondi! Esimene peatus on Amalfis, mida peetakse sealse ranniku kuningannaks, mis oma silmapaistva maastikuga on tuntud kogu maailmas. Seda ümbritsevad imposantsed mäed, mis justkui langevad türkiissinisesse merre ning üheskoos tekitavad need võimsa ja maalilise efekti. Pole ime, et Türreeni mere rannikuala on kantud ka UNESCO maailmapärandisse. Lisaks vapustavale maastikule leiate siit ka hulgaliselt ajaloolisi aardeid ja pisikesi võluvaid külasid. Amalfi oli 9.–11. sajandil õitsev merepiirkond, mis oli Türreeni meres ida turgude jaoks oluliseks kaubanduskeskuseks ja sõlmpunktiks. Amalfi on planeeringult romaani stiilis ehitatud linn, mida on sajandite jooksul korduvalt ümber ehitatud ja mis tänapäeval on muljetavaldav oma mauri arhitektuuri esindavate fassaadide poolest. Väljasõit viib Teid edasi Paradiisi kloostrisse (sissepääs lisatasu eest), mida kaunistavad mauri stiilis imeilusad võlvid. Järgmine peatus viib Teid teise UNESCO maailmapärandi nimistusse kuuluvasse linna -  Positanosse! Siin näete tüüpilist Lõuna-Itaalia Vahemere maastikku, mida kaunistavad valged majad, mis ääristavad imeilusat sillerdavat vett. Siin leiduvad ka suurepärased rannad ja alleed, mis pakuvad kõiki lihtsaid elurõõme: rahulikku elutempot, peeneid butiike, kohvikuid ja restorane ning kohti, mis kannavad endas vägevat ajalugu. Just siin saate nautida kohalikku kulinaariat – rannakarbisuppi või sidrunitega maistestatud mereandide salatit või pastat. Seejärel suundume tagasi hotelli. 

 6. päev: Vaba päev või valikuline ekskursioon Capri saarele  (kohapeal müüdavad ekskursioonid)

Hommikusöögi järel suundute avastama Amalfi ranniku suurimat saart Capri, mis on imeline kombinatsioon arheoloogiast, arhitektuurist ja loodusest, mis kõik on mähitud apelsiniõite lõhnalisse loori. Küll mõistate juba esimesest silmapilgust, millega Capri oma kuulsuse on ära teeninud! Saar pakub lõputuid vaateid, imelist kliimat, mitmekesiste ja haruldaste taimedega kaetud kaljunukke. Capril leidub 850 liiki taimi, mis on üle maailma siia toodud paljude reisijate ja ka kohalike elanike poolt. Capri ajalugu on täis sündmusi, lugusid ja tegelasi iidsetest aegadest, sealhulgas vanade Rooma keisrite omi. Saabudes Capri saare sadamasse, sõidate köisraudtee või bussiga üles kuulsale Piazzetta väljakule, kust avanevad saarele parimad vaated ning saare külastajad saavad nautida arvukaid kohvikuid otse tuntud kellatorni all. See on tõeline paradiis maa peal! Külastuse lõppedes jõuate tagasi oma hotelli. 

 7. päev: Vaba päev või valikuline ekskursioon Pompeisse (ekskursioonipakett/valikuline)

Hommikusöögi järel ootab Teid ees imeline päev avastamaks järgmist Itaalia pärli! See reis ei oleks täiuslik Campania piirkonna ja Amalfi ranniku külastus, kui Te ei näeks oma silmaga Pompei linna, mis kuulub omakorda UNESCO maailmapärandi nimistusse. Tegemist on ainulaadse ajaloo- ja kultuuripärandiga, mida külastavad igal aastal tuhanded turistid. Pompei on jagatud üheksaks “Regio’ks” ehk piirkonnaks, mida külastada saab. Erinevates Regiodes on külastajatele näha iidsed tänavad, alleed või hoopis amfiteatrid ja villad. Selle imelise iidse linna mattis enda alla Vesuuv, kui see purskas 79 aastat pKr. Pompei varemed avastati esmakordselt 16. sajandi lõpus arhitekt Domenico Fontana poolt. Väljakaevamised hakkasid pihta aga alles 1738. aastal ning alles 1763. aastal leiti kiri, millel seisis “Rei publicae Pompeianorum”, mis tähendas, et seda piirkonda tunti Pompeina. 18. sajandi Pompei linna väljakaevamised tähistavad muuhulgas kaasaegse arheoloogiateaduse algust. Päeva lõpus suundute tagasi hotelli. 

 8. päev: Tagasilend koju

Pärast hommikusöögi nautimist, toimetab transfeer Teid vastavalt tagasilennu ajale lennujaama ning lendate tagasi Tallinnasse, kaasas vaid kustumatud ja imelised elamused! 

Sihtkoht

Pakume ringreise koos lennu, majutuse, valitud toitlustuse ja giidi poolt organiseeritud ekskursioonide. Reisikorraldajaks on Nikal Travel

Loe rohkem reisiblogist

 REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

 Rand

19 absurdset reisikaebust

 15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

 20 PARIMAT TÖÖKOHTA REISIMIST ARMASTAVATELE INIMESTELE

20 PARIMAT TÖÖKOHTA REISIMIST ARMASTAVATELE INIMESTELE

Tingimused

  • Kodulehel olevad hinnad on orienteeruvad ning võivad muutuda vastavalt vabade kohtade täituvusele. Reisipaketi hetke hinda saab kontrollida telefonil 5331 4421.
  • Hinnad on inimese kohta majutusega kaheses toas eeldusel, et koos reisib vähemalt 2 täiskasvanut. Alates hindadega kohtade arv on piiratud.
  • Reisikorraldajate reisipakettide hinnad on pidevas muutumises vastavalt nõudlusele ja kohtade saadavusele.
  • Mida kiiremini esitate oma ostusoovi, seda tõenäolisem on reisiteenuse kättesaadavus pakkumises toodud hinna ja tingimustega.
  • Broneeringu eest tasumisel, muutmisel ja tühistamisel kehtivad reisikorraldaja reisitingimused, mille edastab Sulle Tuusiku reisikonsultant koos pakkumisega.
  • Palun tutvuge ka Tuusik.ee müügitingimustega: https://tuusik.ee/reisitingimused.
  • Tegemist on reisikorraldajate Novatours, TEZ Tour, Coral Travel Estonia, JoinUP Baltic, Anex Tour ja ITAKA pakkumistega. Tuusik.ee on nende reisikorraldajate ametlik edasimüüja.
  • Tuusik.ee garanteerib samad hinnad reisikorraldajaga.
  • Reisikorraldaja nr 7
tuusik

Saada reisipäring

Amalfi rannik

Reisi algus: Tallinn

Täiskasvanuid


Lapsi
Kontaktinfo
Tühista

Amalfi rannik

7 ööd
1039 €

Ringreis

                             Amalfi rannik

Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Hind väljudes 7. aprill 2025

1039 €

/ inimene

Reisi algus

7. aprill 2025

Amalfi rannik

7 ööd
1039 €
/ inimene

Ringreis

Vali reisijate arv

Täiskasvanuid

Lapsi

Kontaktinfo

Jaga pakkumist

Pakkumine Jagatud