Itaalia-Prantsuse Riviera

Ringreis

7 ööd
1039 €
Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Reisipaketi hinnas sisaldub:

  • edasi-tagasi lennupilet sihtkohta;
  • majutus valitud hotellis, kogu reisi perioodil;
  • valitud toitlustuspakett hotellis;
  • lennujaama transfeerid sihtkohas;
  • reisiesindaja teenused sihtkohas.
  • Reisi algus: Tallinn

Hotell

Vaata kaardil

Ringreisid toimuvad alates 2.aprillist 11.juunini, iga kolmapäev. Peale seda alates 10.september kuni 15.oktoober, samuti iga kolmapäev - küsi endale sobivat kolmapäeva algust!

Alates Nice'i võluvast piirilinnast kuni Cannes'i elegantsini, Genova ajaloolisest rikkusest Portofino idüllilise iluni – see reis pakub võimalust kogeda Itaalia ja Prantsuse Riviera rikkalikku pärandit, linnade šarmi ja Vahemere türkiissinise ranniku maalilisi panoraame.

Päev 1: Saabumine Nice'i – avastage piirilinn (sisaldub reisipaketis)

Lend Tallinnast Nice'i. Hommikupoolikul saabute sihtkohta. Enne hotelli minekut oleme planeerinud teile meeldiva ringkäigu Nice'is. Ajalooliselt on Nice olnud ainulaadne piirilinn, asudes kunagi Savoia hertsogi valduste (tol ajal Itaalia territoorium) ja Genova Vabariigi piiril. Saate jalutada vanalinna võluvatel kitsastel tänavatel, kus on arvukalt baare, bistroosid, restorane ja poode. Piltilusad majad, mis on maalitud soojadesse värvitoonidesse nagu punane, kollane ja ooker, lisavad linnale võlu. Teekond viib teid kuulsale Place Massena'le, elavaid värve täis väljakule, mis on saanud nime Napoleoni aegse Prantsuse komandöri järgi. Ranniku ääres nautige jalutuskäiku kuulsal Promenade des Anglais'l, kus asub Cote d'Azuri üks pikimaid randu. Vanalinna läänes asub "Castle Hill" ehk La Colline du Château, park, mida tänapäeval kaunistavad lopsakad Vahemere puud ja põõsad, eraldades ranna idas asuvast vanast sadamast Le Vieux Port'ist. Õhtusöök ja ööbimine Sanremo piirkonnas. 

Päev 2: Dolceacqua ja Sanremo – ajaloo ja kultuuri segu (sisaldub reisipaketis)

Pärast hommikusööki hotellis alustame ekskursiooniga, et avastada Dolceacqua, võluv küla, mis on peidetud Val Nervia mägedes. See on Itaalia Riviera varjatud aare, vaid kiviviske kaugusel mere äärest ja lähedal asuvast Prantsuse Rivierast. Claude Monet ise oli külas viibides aastal 1884 vaimustuses. Uurige lossi, kirikut ja võluvaid tänavaid, mis viivad teid ajas tagasi.Pärastlõunal seikleme ja avastame Itaalia Riviera võlusid. Sanremo, tuntud kui "festivalide ja lillede linn", on teie teine sihtkoht. Uurige luksuslikku õigeusu kirikut St. Constantine, kuulsat San Remo kasiinot ja keskaegset vanalinna La Piña, mis on täis tänavaid ja peidetud restorane. Näeme väljast ka Ariston teatrit, mis on tuntud muusikafestivali korraldamise poolest alates 1977. aastast. Nautige vaba aega ostlemiseks. Õhtusöök ja ööbimine Sanremo piirkonnas.

 Päev 3: Éze ja Monaco – Prantsuse Riviera ajatud võlud (ekskursioonipakett/valikuline)

Pärast maitsvat hommikusööki hotellis vaba päev või asuge avastama teist osa Prantsuse Rivierast. Teie esimene peatus on mere kohal asuv Éze, mida peetakse üheks kauneimaks külaks Alpes-Maritimes piirkonnas. Pääsete vanasse külla, mis asub 400 meetri kõrgusel merepinnast läbi võimsa kindlustatud värava, pärit 14. sajandist. Käänulised ja põimuvad tänavad moodustavad tõelise linnupesa, kus vana kivi sädeleb mitmevärviliste lilledega ja tundub, et see tahab meile oma saladusi rääkida. Nagu vanas keskaegses külas ikka, jalutate majade kaarte all ja ebakorrapärasel maastikul, mis ainult lisab sellele iidsele väikesele linnale võlu. Endistes tallides ja lambakoplites leiate kunsti- ja käsitöökojad, mis avavad külastajatele rikkaliku kohaliku pärandi. Seejärel vaba aeg lõunasöögiks. Koos Ézega külastate Fragonardit, eksklusiivset parfümeeriat ja kosmeetikabrändi, mis on tuntud kogu maailmas oma ajaloo ja käsitöö poolest. Siin saate kogeda suurepärast prantsuse kvaliteeti, mis peegeldub värvides ja lillede lõhnades, mis on selle Prantsusmaa piirkonna jaoks iseloomulikud.Pärastlõunal sõidame väikese, kuid silmapaistva iseseisva Monaco Vürstiriigi suunas, mis on tuntud oma eksklusiivse eluviisi ja luksuslike promenaadide poolest. Monaco Vürstiriik on pindala väiksuselt teisel kohal ja kõige tihedamini asustatud riik maailmas. Monaco kõrgeim punkt on 164,4 meetrit merepinnast. Monacos on palju hasartmänguasutusi, kuid kohalikel elanikel ei ole lubatud seal mängida. Kuulus Casino de Monte-Carlo, Monaco Ville parlamendi ja printsi asukoht, 

La "roca" (Monaco vanim osa), on vaid mõned vaatamisväärsused, mida külastuse ajal näha saate, samuti sadam, kus purjekad ja luksusjahid lainetel loksuvad. Jalutage mööda seinamaalingutega kaunistatud itaalia stiilis galeriide ja imetlege modernsuse ja ajaloo vahelise tasakaalu detaile. Ärge jätke vaheke ka Monaco tänavaid koos nende ehete ja moe-butiikidega ning luksushotellidega. Kindlasti tehke kõrvalepõige Monte Carlo ooperimajja, et imetleda Charles Garnier'i meistriteost, mis ehitati 1870. aastatel. Õhtusöök ja ööbimine  Sanremo piirkonnas. 

Päev 4: Saint Tropez – võluv kaluriküla (kohapeal müüdav lisaekskursioon)

Nautige maitsvat hommikusööki oma hotellis. Täna uurime Saint-Tropezi, endist kaluriküla, mille tegi kuulsaks näitlejanna Brigitte Bardot. Saint-Tropez on Var'i piirkonnas asuv külastamata paik. Saint-Tropez muutub aastaaegade vaheldudes, kuid on alati täiesti võluv. Suveperioodist väljaspool valitsevad selles maalilises Provence'i külas rahu ja autentsus. Tegelikult on see parim aeg kõigi selle võlude avastamiseks. Alustage oma külastust kõige sümbolirikkamate kohtadega, nagu sadam, mida kaunistavad värvikad fassaadidega majad, tüüpiline La Ponche'i naabruskond ja Place des Lices, kus kohalikud mängivad petanki plataanipuude varjus. Seejärel minge kindluse vallikraavidele ja nautige suurepärast vaadet küla katustele, Saint-Tropezi lahele, Maures'i ja Estereli mägedele! Kindlus koosneb 17. sajandist pärit hoonest ja kolmest ümmargusest tornist ning nüüd on seal elav ja kaasaegne muuseum Saint-Tropez'i merendusajaloost. Õhtusöök ja ööbimine Sanremo piirkonnas.

Päev 5: Genova ja Portofino – ranniku ilu ja ajalooline rikkus (ekskursioonipakett/valikuline)

Hommikusöök. Seejärel vaba päev või on teil võimalus osaleda valikulisel ekskursioonil. Selle imelise ekskursiooni käigus uurite Genova ja Portofino linnu. Sõidame mööda rannikuäärset maanteed Genovasse. Linn uhkeldab äärmiselt rikka kultuuri ja ajalooga. Külastage inspireerivat vanalinna – suurimat ja kõige paremini säilinud keskaegset linna Euroopas, mis on kaasatud UNESCO nimekirja koos Porto Antico (vana sadama) ja suurima akvaariumiga Euroopas. Siin asub ka Christopher Columbuse kodu, linna peavärav – Porta Soprano, peaväljak Ferrari purskkaevuga, Doge palee, San Lorenzo keskne katedraal koos krüptiga, kus asuvad Ristija Johannese säilmed. Genova kitsastel keskaegsetel tänavatel jalutamine, mida kohalikud kutsuvad karujideks – on romantiline ja põnev. Jätkame mööda Via Aureliat, metsikku ja romantilist Liguria idarannikut, kuni Santa Margherita Ligure'ini, kus teil avaneb hämmastav võimalus sõita paadiga Portofinosse – väiksesse kalurikülla, mis ulatub antiikaega, kuid on tänapäeval üks Itaalia Riviera kuulsamaid turismisihtkohti ja kuulub UNESCO nimekirja (halbade ilmastikutingimuste korral paadisõitu ei toimu). Õhtusöök ja ööbimine Sanremo piirkonnas. 

 Päev 6: Menton – rahu ja ilu pelgupaik (sisaldub reisipaketis)

Nautige maitsvat hommikusööki oma hotellis. Täna suundume Mentoni, rahuliku linna poole, mis asub Itaalia ja Prantsusmaa piiril. Menton kuulus Monaco Vürstiriigi valdusesse, kuid peale 1860. aastal toimunud rahvahääletust lisati see Prantsusmaa osaks. Linn on alati olnud populaarne turistide seas ja silma hakkavad suurejoonelised häärberid. Menton ehk “Sidrunite linn” on tuntud oma rahuliku õhkkonna, kunsti, ajaloo ja lopsakate aedade poolest. Õhtusöök ja ööbimine Sanremo piirkonnas.

Päev 7: Cannes ja Antibes – elegants ranniku ääres (ekskursioonipakett/valikuline)

Hommikusöök. Seejärel vaba päev või on teil võimalus osaleda valikulisel ekskursioonil. Täna sõidate Prantsuse Riviera pärlitesse – Cannes'i ja Antibes’i. Esmalt külastate Cannes'i, mille moto on "Elu on puhkus". Suurepärane kahe kilomeetri pikkune Boulevard Croisette palmidega, ahvatlevad restoranid, kohvikud, butiigid, võluvad liivarannad, legendaarne Palace of Festivals – see on Cannes. Linnast kiirgab elegantsi, võlu ja hiilgust. Linn, mis pakub vaatemänge ilusatele jahtidele, mis seilavad kaugel merel. Pärastlõunal külastate Antibes’i, mis asub Nice'i ja Cannes'i vahel Prantsuse Riviera kaldal. Antibes’i vanalinn asub Vahemere kaldal ja on nii värvirikas: eriti hämmastav on Le Safranieri vaba kommuun, mille koorevärvi fassaadid on raamitud rohkete taimedega erinevates roosades, kollastes, punastes, lillades toonides. See osa vanast Antibes’ist, mida ümbritsevad kindlused, pakub jalutuskäike vaiksetel ja varjulistel tänavatel, kus paljudel majadel on Provençali luugiga aknad. L'Olivette'i väike sadam, kus mitmevärvilised "pointu" (terava otsaga) paadid edasi-tagasi liiguvad – see kõik näeb välja nagu Prantsuse Riviera postkaart. Õhtusöök ja ööbimine Sanremo piirkonnas. 

Päev 8: Lahkumine – kallid mälestused ja teekond koju

Teie unustamatu reis Itaalia ja Prantsuse Riviera võrratute maastike, rikka ajaloo ja võluvate linnade keskel hakkab lõpule jõudma. Nautige viimast hommikusööki hotellis enne transfeeri lennujaama kojusõiduks. 

Sihtkoht

Pakume ringreise koos lennu, majutuse, valitud toitlustuse ja giidi poolt organiseeritud ekskursioonide. Reisikorraldajaks on Nikal Travel

Loe rohkem reisiblogist

 REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

 Rand

19 absurdset reisikaebust

 15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

 20 PARIMAT TÖÖKOHTA REISIMIST ARMASTAVATELE INIMESTELE

20 PARIMAT TÖÖKOHTA REISIMIST ARMASTAVATELE INIMESTELE

Tingimused

  • Kodulehel olevad hinnad on orienteeruvad ning võivad muutuda vastavalt vabade kohtade täituvusele. Reisipaketi hetke hinda saab kontrollida telefonil 5331 4421.
  • Hinnad on inimese kohta majutusega kaheses toas eeldusel, et koos reisib vähemalt 2 täiskasvanut. Alates hindadega kohtade arv on piiratud.
  • Reisikorraldajate reisipakettide hinnad on pidevas muutumises vastavalt nõudlusele ja kohtade saadavusele.
  • Mida kiiremini esitate oma ostusoovi, seda tõenäolisem on reisiteenuse kättesaadavus pakkumises toodud hinna ja tingimustega.
  • Broneeringu eest tasumisel, muutmisel ja tühistamisel kehtivad reisikorraldaja reisitingimused, mille edastab Sulle Tuusiku reisikonsultant koos pakkumisega.
  • Palun tutvuge ka Tuusik.ee müügitingimustega: https://tuusik.ee/reisitingimused.
  • Tegemist on reisikorraldajate Novatours, TEZ Tour, Coral Travel Estonia, JoinUP Baltic, Anex Tour ja ITAKA pakkumistega. Tuusik.ee on nende reisikorraldajate ametlik edasimüüja.
  • Tuusik.ee garanteerib samad hinnad reisikorraldajaga.
  • Reisikorraldaja nr 7
tuusik

Saada reisipäring

Itaalia-Prantsuse Riviera

Reisi algus: Tallinn

Täiskasvanuid


Lapsi
Kontaktinfo
Tühista

Itaalia-Prantsuse Riviera

7 ööd
1039 €

Ringreis

                             Itaalia-Prantsuse Riviera

Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Hind väljudes 2. aprill 2025

1039 €

/ inimene

Reisi algus

2. aprill 2025

Itaalia-Prantsuse Riviera

7 ööd
1039 €
/ inimene

Ringreis

Vali reisijate arv

Täiskasvanuid

Lapsi

Kontaktinfo

Jaga pakkumist

Pakkumine Jagatud