Abu Dhabi-Dubai

Ringreis

7 ööd
1239 €
Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Reisipaketi hinnas sisaldub:

  • edasi-tagasi lennupilet sihtkohta;
  • majutus valitud hotellis, kogu reisi perioodil;
  • valitud toitlustuspakett hotellis;
  • lennujaama transfeerid sihtkohas;
  • reisiesindaja teenused sihtkohas.
  • Reisi algus: Tallinn

Hotell

Vaata kaardil

Ringreisid algavad 14.01.2025 ja 7 väljumist (viimane 07.04.2025) - küsi endale sobivat kuud ja saadame paketivaliku!

Meie ringreisi keskmes on Araabia Ühendemiraatide muinasjutuline pealinn Abu Dhabi. Lisaks saame avastada Dubaid, selle aardeid. Mošeed, paleed, kõrb, meri, beduiinide traditsioonid, pilvelõhkujad, luksus, ikoonilised hooned ootavad teid meie täiesti uues programmis! 8 päeva (sh lennud) / 6 ööd hotellis.


1.päev: Lend Tallinnast Dubaisse ja saabumine Abu Dhabisse

Mugav lend Tallinnast Dubaisse Turkish Airlinesiga. Saabudes järgmise päeva varahommikul Dubaisse, tervitab teid meie reisijuht. Transfeer Abu Dhabi rannaäärsesse hotelli. (29.10; 14.01; 18.03 väljuv grupp saabub järgmise päeva hommikul kell 06:45, hommikusöök ei sisaldu hinnas. Vaba päev. Lõõgastuge rannas ning valmistuge eelseisvateks erakordseteks päevadeks. Programm viiakse läbi täies mahus, aga muudetud kujul vastavalt lennuplaanile)

2. päev: Abu Dhabi linnatuur (sisaldub reisipaketis)
Alustage päeva maitsva hommikusöögiga. Meie reis algab poole päeva Abu Dhabi linnatuuriga, viies teid arhitektuuriliste imede juurde. Külastage Sheikh Zayedi mošeed, tuntud oma ilu ja hiilguse poolest. Jalutage mööda Corniche’i, helendavat mereäärset promenaadi, mis pakub panoraamvaateid Araabia lahele. Avastage Heritage Village, kus ajalugu elustub traditsiooniliste stseenide taaslavastamise kaudu. Me möödume ka Emirates Palace hotellist – öeldakse, et see on üks maailma kõige kallimalt ehitatud hotelle. 

3. päev: Qasr Al Watan ja Louvre Abu Dhabi (ekskursioonipakett/valikuline)

Pärast mõnusat hommikusööki kutsume teid valikulisele ekskursioonile (sisaldub ekskursioonipaketis). Kogege Qasr Al Watani uut ja ainulaadset paleed, mis paljastab AÜE kultuuri ja püüdluste olemuse. Külastage Sheikh Zayed Heritage Centre'it, avastades hilise Sheikhi Zayed bin Sultan Al Nahyani põnevat elulugu. Louvre Abu Dhabi muuseum kutsub teid aja ja kultuuride teekonnale. Kui päike loojub, imetlege Qasr Al Watani suurejoonelist valgus- ja helishowd. 

4. päev: Klassikaline Dubai (sisaldub reisipaketis + ekskursioonipakett/valikuline)

Pärast hommikusööki jätame hüvasti Abu Dhabiga siis sõidame Dubaisse. Poole päeva Dubai linnatuur paljastab linna pärandi. Jalutage läbi Al Fahidi ajaloolise linnaosa, kus traditsiooniline tuuliku arhitektuur viib teid ajas tagasi. Kogege Abra veetaksot Dubai Creeki vilka veetee kaudu. Kuld- ja vürtsiturud kutsuvad teid maailma, kus kohtuvad lõhnad ja aarded. Pärastlõunal registreeruge linna südames asuvasse hotelli. Õhtupoolikul soovitame osa võtta kaasahaaravast ekskursioonist kõrbesse (sisaldub ekskursioonipaketis). Kogege Jeep Safari põnevust 4x4 sõidukitega, mis viivad teid läbi liivaluidete kõrbaloojangule. Pärast maitsvat Araabia stiilis BBQ õhtusööki lõõgastuge tähtede all, millele järgneb elav kõhutantsu etteaste. 

5. päev: Kaasaegne Dubai (sisaldub reisipaketis + ekskursioonipakett/valikuline)

Nautige maitsvat hommikusööki enne, kui asute kaasaegse Dubai poole päevasele ekskursioonile. Palm Jumeirah, maailma kaheksas ime, on palmipuu kujuline kunstlik saar. Sõites selle tüvedel näeme ikoonilist hotelli Atlantis The Palm. Teeme fotopeatuse jäädvustamaks maailma kõige luksuslikumat hotelli Burj Al Arab. Dubai Marina näitab kaasaegset arhitektuuri parimal viisil, samas kui Souk Madinat tabab turu traditsioonilise olemuse. Väljasõit lõpeb tuntud ostukeskuse Dubai Malli juures, kus teil on vaba aeg. Kes soovib kõrgendatud vaateid, võib suunduda Burj Khalifa vaateplatvormile, mis asub suursuguse hoone 124. korrusel (sisaldub ekskursioonipaketis). Alternatiivina kogege lisatasu eest La Perle Show multisensoorset etendust (tasumine kohapeal). 

6.päev: Dubai Miracle Garden ja Dubai Frame (kohapeal müüdavad lisaekskursioonid)

Nautige vaba päeva või võtke osa suurepärasest valikulisest lisaekskursioonist, mis saab alguse Dubai Frame'i juures (tasumine kohapeal). Meenutades pildiraami, pakub see ainulaadne ehitis panoraamvaateid Dubaile – näete ajaloolist linnaosa põhjas ja lõuna suunas hingematvaid vaateid kaasaegsele linnamaastikule. Seejärel suunduge Dubai Miracle Garden imedeaeda, kus üle 150 miljoni õie loovad lilleskulptuure, jättes teid hämmingusse. Kui päike loojub, kaaluge õhtusööki Dubai Marina daul, kus traditsioonilised Araabia kombed sulanduvad kaasaegse elegantsiga. Purjetage linnatulede maagias, nautides maitsvaid roogasid ja vaateid. 

 7. päev: Hüvastijätt ja kodutee

Peale mõnusat hommikusööki naudite vaba aega ja seejärel toimub transfeer Dubai lennujaama ning algab tagasilend koju vastavalt lennuplaanile.(29.10; 14.01; 18.03 Tallinnast väljuv grupp ööbib Dubais 7-8 päev. Väljalend Dubaist on 8. päeval kell 09:30).


8. päev: Saabumine Eestisse
Saabute Tallinnasse kaasas unustamatud muljed sellelt vapustavalt elamusreisilt. 

Sihtkoht

Pakume ringreise koos lennu, majutuse, valitud toitlustuse ja giidi poolt organiseeritud ekskursioonide. Reisikorraldajaks on Nikal Travel

Loe rohkem reisiblogist

 REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

REISILUSTI GEEN: MIKS MÕNED INIMESED ON SÜNDINUD RÄNDURID

 Rand

19 absurdset reisikaebust

 15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

15 põhjust reisida vähemalt kord aastas

 20 PARIMAT TÖÖKOHTA REISIMIST ARMASTAVATELE INIMESTELE

20 PARIMAT TÖÖKOHTA REISIMIST ARMASTAVATELE INIMESTELE

Tingimused

  • Kodulehel olevad hinnad on orienteeruvad ning võivad muutuda vastavalt vabade kohtade täituvusele. Reisipaketi hetke hinda saab kontrollida telefonil 5331 4421.
  • Hinnad on inimese kohta majutusega kaheses toas eeldusel, et koos reisib vähemalt 2 täiskasvanut. Alates hindadega kohtade arv on piiratud.
  • Reisikorraldajate reisipakettide hinnad on pidevas muutumises vastavalt nõudlusele ja kohtade saadavusele.
  • Mida kiiremini esitate oma ostusoovi, seda tõenäolisem on reisiteenuse kättesaadavus pakkumises toodud hinna ja tingimustega.
  • Broneeringu eest tasumisel, muutmisel ja tühistamisel kehtivad reisikorraldaja reisitingimused, mille edastab Sulle Tuusiku reisikonsultant koos pakkumisega.
  • Palun tutvuge ka Tuusik.ee müügitingimustega: https://tuusik.ee/reisitingimused.
  • Tegemist on reisikorraldajate Novatours, TEZ Tour, Coral Travel Estonia, JoinUP Baltic, Anex Tour ja ITAKA pakkumistega. Tuusik.ee on nende reisikorraldajate ametlik edasimüüja.
  • Tuusik.ee garanteerib samad hinnad reisikorraldajaga.
  • Reisikorraldaja nr 7
tuusik

Saada reisipäring

Abu Dhabi-Dubai

Reisi algus: Tallinn

Täiskasvanuid


Lapsi
Kontaktinfo
Tühista

Abu Dhabi-Dubai

7 ööd
1239 €

Ringreis

                             Abu Dhabi-Dubai

Vali reisi alguskuupäev

VÄLJUMISKUUPÄEV

ööd

HIND ALATES

Lisaks veel pakkumist, mis ei vasta filtrile:

Tühista filtrid

Hind väljudes 14. jaanuar 2025

1239 €

/ inimene

Reisi algus

14. jaanuar 2025

Abu Dhabi-Dubai

7 ööd
1239 €
/ inimene

Ringreis

Vali reisijate arv

Täiskasvanuid

Lapsi

Kontaktinfo

Jaga pakkumist

Pakkumine Jagatud